All for Joomla All for Webmasters

Budite deo ovogodišnje NISOMNIJE kao DJ

Prateći program ovogodišnje NISOMNIJE pružiće priliku svim mladim i talentovanim DJ-evima (srednjoškolskog uzrasta) da pokažu svoju kreativnost u odabiru pesama, stilu i puštanju muzike, mogu se prjijavljivati na Fejsbuk stranici Nisomnije.
Svaki učesnik DJ radionice sarađivaće sa iskusnim DJ-evima i muzičarima, te će imati priliku da se oproba u ulozi DJ-a i da iskusi javni nastup.
Svaki polaznik DJ radionice treba da spremi dva audio CD-a sa svojim odabirom pesama, koja će kasnije predstaviti na živom nastupu.
Radionice će se održavati skoro svakog dana u terminima prilagođenim učesnicima i predavačima od 9. do 19. juna u Klubu Niškog kulturnog centra.
Neophodno je poneti svoje slušalice i već pomenute diskove. Ostala oprema je obezbeđena.

NE PROPUSTITE PRILIKU DA SVIRATE U BENDU!!!

U okviru pratećih programa NISOMNIJE 2018, svi mladi muzičari (uzrasta osnovne i srednje škole) koji sviraju neki instrument, mogu se prijaviti u inboks na Fejsbuk stranici Nisomnije.
Svaki učesnik rok radionice sarađivaće sa iskusnim muzičarima ovog puta u ulozi predavača:
Andrijana Stanković Veličkov – vokal,
Dragan Milojević I Branislav Cvetković – gitara i bas,
Aleksandar Stevanović – klavijature,
Lazar Đonić – bubanj,
iz muzičko-scenske radionice Art centar – Niš.
Rok radionica pruža priliku mladim ljudima da se oprobaju u sviranju sa bendom i iskuse javni nastup.
Radionice će se održavati skoro svakog dana u terminima prilagođenim učesnicima i predavačima od 9. do 19. juna u Klubu Niškog kulturnog centra.
Neophodno je poneti svoju gitaru i bas-gitaru. Ostali instrumenti i ozvučenje su obezbeđeni.

POKROVITELJ

Niš

ORGANIZATOR

Niški kulturni centar

PIVO FESTIVALA

Niška pivara
Nectar

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

acquisto viagra

online in Italia.